CURSURI DE AIKIDO

        Aikido este o arta martiala ce are la baza armonia intre spirit, minte si trup si relatia interumana. Ca principiu, Aikido poate fi practicat de orice persoana, fiecare practicant avand posibilitatea de a-si depasi limitele fizice si spirituale, ajungand la acea armonie interioara ce poate să il conduca pe niste cai nebanuite.

        Practicand Aikido in timp veti observa:
- cresterea rezistentei la efort,
- cresterea starii de sanatate,
- inbunatatirea autocontrolului,
- cresterea increderii de sine
- sporirea abilitatilor de a face fata agresiunilor fizice si psihice

        Cursurile se desfasoara la dojo-ul AIKIDO AIKIKAI Constanta situat in str. Unirii nr. 67 ( Liceul Omnia, Universitatea Spiru Haret ), fiind sustinute de instructori autorizati de Fundatia Romana de Aikido Aikikai, membra a Federatiei Internationale de Aikido si acreditati de Fundatia AIKIKAI, Tokyo, Japonia.
        Periodic se organizeaza seminarii de Aikido cu maestri japonezi pentru perfectionarea cunostintelor si pastrarea liniei tehnice. Deasemenea se organizeaza excursii in Japonia pentru studiul Aikido la Aikikai Hombu Dojo ( centrul mondial al Aikido-ului ).
        Investitia lunara pentru acest curs este de 100 lei, primele 3 antrenamente fiind gratuite. Inscrierile se fac la adresa de e-mail office @ sakuranbo.ro unde va rugam sa precizati numele, prenumele, varsta si numarul de telefon.

        Programul antrenamentelor este urmatorul:

Luni - Miercuri - Vineri

18.00 - 19.00 - copii 5 ani - 9 ani
19.00 - 20.00 - copii 10 ani - 14 ani
20.00 - 21.30 - adulti ( 14 + )